up-arrow
up-arrow

Apartman / Site / Rezidans

İnşaat & Yönetim Firmaları

YÖNETİM

FİNANS

İLETİŞİM

Yönetişim, bir apartman ya da site yöneticisinin hayatını kolaylaştıran tüm imkanları sunar. En temel bilgileri özet olarak sunup, bir bakışta mevcut durumu ve yapılacak işleri görmenizi sağlar. Harcama ve tahsilatları kolayca yönetip, en güncel rapor ve dosyalara her an erişebilirsiniz. Güvenli bir altyapı ve üst düzey destek hizmeti ile Yönetişim, bir asistandan çok daha fazlası.

Yönetişim

yönetici özeti

Yönetici Özeti

Bir bakışta görmek isteyeceğiniz anlık daire borç-alacak tutarları, banka-kasa bakiyeleri, borçlandırma-gelir-gider durumu gibi temel veriler elinizin altındadır. Yaklaşan ödemeler, iş takipleri, üye iletişimi gibi ana işleriniz de size hatırlatılır.

raporlar

Raporlar

Tüm finansal, muhasebe, yönetimsel raporlama ihtiyaçlarına direk cevap verebilecek ya da çıktılarının istenilen şekilde özelleştirilebileceği Yönetişim raporlama modülü ile tek tıkla hatasız ve eksiksiz raporlar alabilirsiniz.

yetkilendirme

Yetkilendirme

Yönetişim’de tanımlı tüm kullanıcılarınızın rollerinin sistemin içerisinde ulaşabilecekleri, görebilecekleri, düzenleyebilecekleri ya da hangi işlemleri yapıp hangilerini yapamayacaklarını kontrol etmek sizin elinizde.

sınırsız kullanıcı

Sınırsız Kullanıcı

Kat maliki, kiracı, yönetici, denetçi, temsilci, personel, avukat, müşavir ve profesyonel yönetim şirketleri gibi her rolü ve bu rollerde sınırsız kullanıcıyı Yönetişim’de tanımlayabilirsiniz.

dosyalar

Dosyalar

İhtiyaç duyulabilecek ya da arşivlenmesi gereken tüm rapor, sözleşme, tapu, kontrat ya da resmi defterler ve belgeler Yönetişim bulut hizmetinde güvenle barındırılır ve ihtiyaç duyulduğunda hızlıca ulaşılabilir.

onay mekanizması

Onay Mekanizması

İş akışlarınız gerektiriyorsa, bunlara dayalı dinamik onaylama süreçleri oluşturulabilir, sadece yetkili kişilere yönlendirilmesi, revize istenmesi ve onaylanması ya da reddedilmesi imkanı verilebilir.

Yönetim Modülleri

satın alma

Masraf Yönetimi

Tüm giderlerinizi planlar, harcamalarınızı belgeleriyle birlikte kaydedersiniz. Banka, kasa, bütçe, fatura, personel maaşı, iş avansı, firma ödemesi konularının yönetimi artık sizin için çok kolay.

işletme projeleri

İşletme Projeleri

Aidat, yatırım vb. istediğiniz türde işletme bütçesi oluşturabilir, kalemleri yönetim planına uygun şekilde meskenlere dağıtabilir, istisnalar uygulayabilirsiniz. Tek tuşla bütçeyi tahakkuk ve borç planına çevirebilir, tahsilat oranları ve her kalem için gerçekleşmeleri takip edebilirsiniz.

iş takibi hatırlatma

İş Takibi – Hatırlatma

Dilediğiniz kullanıcı özelinde farklılaşan ve görevlendirmenin oluşturulmasından sonlanmasına kadar tüm süreçlerin kontrol edilebildiği kapsamlı ve interaktif iş takibi modülü her adımda yardımcınızdır. İşlerinizi taslak olarak kaydedin, periyodik planlayın, hatırlatmalarını Yönetişim yapsın.

denetim

Denetim

İster finansal ister operasyonel, her işleyiş için düzenli ve özelleştirilebilir denetimler planlayabilirsiniz. Toplanan veriler ve sonuç raporları ile durumunuzu ve gelişiminizi takip edebilirsiniz.

varlık yönetimi

Varlık Yönetimi

Envanterinizi kayıt altına alın, planlı ve arızi bakımları yönetin, sarf malzeme ve demirbaş stok takibi yapın. Yönetişim ile yapınıza değer katın.

Diğer

destek

Destek

Yönetişim deneyiminin her sürecinde kullanıcılar müşteri ilişkileri yönetimi ekibiyle telefon, e-posta ya da özel müşteri destek hattı üzerinden yaşanılan sorunlara hızlı ve kalıcı çözümler bulabilir

güvenlik

Güvenlik

Tescilli sertifikasyonlar ve kalite akreditasyonları ile mevzuata uygun teknik alt yapısı sayesinde Yönetişim’de tüm süreçlerde kontrolün kullanıcıda olduğu hissedilir.

yedekleme

Yedekleme

Bulut tabanlı bir yazılım olmasıyla Yönetişim’de saklanan tüm veriler kesintisiz hizmet sunmak için otomatik yedeklenerek güvenle depolanır.

Yönetişim apartmanınızda/sitenizde gerçekleştirdiğiniz finansal yönetimi kolaylaştıracak modüllerle donatılmıştır. Akıllı algoritmaları ile çoğu işlemi otomatik gerçekleştirir ya da size tek tıkla onaylayacak seviyeye kadar getirir, finansal işlemlere ve takibe ayırmanız gereken vakti en aza indirir. En güncel bilgiye en hızlı şekilde erişir, her zaman tutarlı ve anlaşılır raporlar sunarsınız.

Finans durum / aidat takibi

ev sahibi ve kiracı

Ev Sahibi - Kiracı Ayrımı

Ev sahipleri (malikler) ve kiracılar (sakinler) daire giriş-çıkış tarihlerine göre yaratılan ayrı hesaplarda takip edilir ve karışıklık yaşanmaz. Dilerseniz ev sahipleri kendi kiracılarının durumlarını gözlemleyebilir.

bağımsız bölüm geçmişi

Bağımsız Bölüm Geçmişi

Kat mülkiyetinin başlangıcından bugüne kadar tüm dairelerin geçmiş kayıtlarını yönetin. Mülk satılsa ya da kiracı değişse bile verileriniz ayrı ayrı depolanır, her zaman elinizin altındadır.

borç tahsilat

Farklı Kalemlerde Borç-Tahsilat Takibi

Aidat, ısınma, avans, demirbaş vb. dilediğiniz kadar borçlandırma kalemi oluşturabilirsiniz. Tahsilatları dilediğiniz borç kalemleri ile ilişkilendirebilir, her bir borç kaleminin durumunu ayrıca görebilirsiniz.

icra takibi

İcra Takibi

Tutar ya da borç kalemi bazlı olarak vadesi geçmiş borçları filtreleyebilir, icra planlaması yapabilirsiniz. Avukata gönderilecek listelere tek tıkla ulaşır, icra takibi öncesi iletişimi kolayca yönetirsiniz. İcraya gönderilen borçlar ayrılır, güncel hesaplarla asla karışmaz.

bütçe takibi

Bütçe Gerçekleşme Takibi

İşletme projelerinizin tahsilat ve gerçekleşme durumunu her an takip edin, bütçe aşımı riski varsa erkenden görün. Tahsilatların, bütçelerinizdeki hangi kalemlere harcandığını şeffafça paylaşın.

Borçlar

aylık ısınma

Aylık Isınma Faturaları Dağıtımı

Isınma ve yakıt faturalarınızı, sayaç okuma sonucunda oluşan tüketim verilerine göre dairelere mevzuata uygun şekilde kolayca dağıtabilirsiniz.

gecikme tazminatı

Gecikme Tazminatı

Güçlü bir algoritmaya sahip olan gecikme tazminatı hesaplama modülü ile zamanında ödenmeyen borçlara mevzuata uygun ve hatasız şekilde gecikme tazminatı işletilir. Geriye dönük düzenleme yapılsa bile veriler anlık olarak yeniden hesaplanır.

Borç planlama

Borçlandırma Planlama

Yıllık ya da dönemsel planladığınız işletme bütçeleri sonucu dairelere yansıtılacak aylık borç tahakkukları günü geldiğinde otomatik olarak daire hesaplarına yansır.

Borç düzenleme

Borç Düzenleme – Dağıtma

Geçmiş, güncel ya da gelecek dönemlerdeki borçlar için malikler ve sakinler ya da eski-yeni dönemler arasında borç düzenleme ve dağıtma işlemleriyle Yönetişim esnek ve hatasız bir çalışma alanı sunar.

firma tahakkukları

Firma Borçlandırma

Finans altyapısı sadece malik, sakin ve bağımsız bölümlerin tahakkuk ve tahsilat ile sınırlı değildir. Yönetimin, parasal ilişki içerisinde bulunduğu tüm firma ve üçüncü şahısların hesapları Yönetişim üzerinde ayrıca tutulur.

Tahsilat

kredi kartı ile tahsilat

Kredi Kartı ile Online Tahsilat

Dilerseniz anlaşmalı olduğunuz banka ile anlaştığınız koşullarda, dilerseniz de Yönetişim’in çözüm ortakları aracılığıyla online tahsilat yapabilirsiniz. Ev sahipleri ve kiracılar borçlarını güvenli bir şekilde çevrimiçi olarak ödeyebilir, gerçekleşen ödeme sonrasında güncel bakiye ve ekstrelerine anında ulaşabilir.

havale ile tahsilat

EFT - Havale ile Tahsilat

Malik ve sakinlerin tüm bankalardan yönetimin hesabına gerçekleştirdiği para transferleri Yönetişim’in banka entegrasyonları sayesinde güncel olarak sisteme düşer. Yönetişim’in her malik ve sakine tanımladığı abone numarası belirtilerek yapılan işlemler, ek bir işlem yapmanıza gerek kalmadan otomatik olarak muhasebeleştirilir.

pos cihazı ile tahsilat

POS Cihazı ile Tahsilat

Site yönetim ofislerinde bulunan POS cihazları üzerinden yapılan kredi kartı tahsilatları kolayca Yönetişim’e işlenir, daire hesapları anında güncellenir, işleme ait makbuzlara tek tıkla ulaşılabilir.

internet bankacılığı

İnternet Bankacılığı - Banka Gişesi ve ATM’den Tahsilat

Dilerseniz Yönetişim’in anlaşmalı olduğu bankalar ile arasındaki protokole uygun olarak daire borç-alacak bilgileri güncel olarak bankalar ile paylaşılır. Malik ve sakinler ister kendi mobil ve internet bankacılığı hesaplarından, ister banka gişelerinden, isterlerse de ATM’lerden güncel borç sorgulama ve ödeme gerçekleştirebilir.

makbuzlar

Makbuzlar

Her borçlandırma ve tahsilat işleminin arkasında muhasebe entegrasyonu çalışarak otomatik makbuzlar oluşturulur. İhtiyacınıza göre bu evraklar özelleştirilebilir, tek tıkla site sakiniyle paylaşılabilir.

aidat

Aidat Dışı Gelirler

Boş görevli dairelerinin yönetim planına uygun şekilde kiralanması veya elde edilen reklam gelirleri gibi firma ya da üçüncü şahıslarla bağlantılı olan yönetim gelirleri Yönetişim’de ayrı hesaplar üzerinde tutulur ve hatasız olarak muhasebeleştirilir.

Hesaplar

banka entegrasyonu

Banka Entegrasyonu

Yönetişim’in gelişmiş finansal altyapısı ve sunduğu entegrasyonlar ile yönetimin banka hesaplarındaki tüm hareketler her daim güncel bir şekilde sisteme yansır.

akıllı eşleştirme

Akıllı Eşleştirme

Banka entegrasyonlardan gelen veriler Yönetişim’de otomatik olarak kaydedilirken sistem bazı tanımlanamayan işlemlerin eşleştirilmesini ister. Akıllı yapısı ile Yönetişim olası en doğru eşleştirmeyi öneri olarak sunar, geriye tek tıkla onaylayıp işlemi tamamlamak kalır.

kasalar

Kasa ve Bankalar

Farklı banka ya da şubelerdeki vadesiz ya da vadeli tüm hesaplar ile sabit veya sanal POS çözüm hesapları, günlük işlemlerde kullanılan nakit kasaları sınırsızca tanımlanabilir, ayrı ayrı takip edilir.

Muhasebe

muhasebe raporları

Muhasebe Raporları

Mizan, bilanço, muavin dökümleri gibi muhasebe raporları tek düzen hesap planına uygun şekilde otomatik oluşturulur. İhtiyaca göre filtrelenebilir, tasarımı özelleştirilebilir, dışa aktarılabilir ya da çıktısı alınarak sunulabilir.

muhasebeleştirme

Otomatik Muhasebeleştirme

Benzersiz algoritmaları sayesinde Yönetişim’de gerçekleştirdiğiniz tüm işlemler; oluşturulduğunda, güncellendiğinde ya da silindiğinde Yönetişim otomatik olarak tüm işlemleri anlık olarak arka planda günceller. Yönetişim muhasebe sistemi her zaman tutarlı ve en güncel bilgiyi size sunar.

resmi defterler

Resmi Defterler ve Belgeler

Apartman ve site yönetimlerinin tutmakla mükellef oldukları tüm resmi defterler ve belgeler Yönetişim’de oluşturulabilir, içerikleri geliştirilebilir ve tek tıkla çıktısı alınıp raporlanabilir.

Yönetişim ile üyelerinizle iletişiminizi en üst seviyede tutarsınız. SMS, e-posta, mobil uygulama bildirimleri ya da size sunulan ücretsiz web sitesinde yayınlayacağınız içerikler ile kat malikleri ve sakinlerine dilediğiniz gibi erişebilirsiniz. Gelişmiş şikayet yönetim sistemi ile sorunlardan en kısa zamanda haberdar olur, hemen müdahale edip geri bildirim yapabilirsiniz.

İletişim Kanalları

mobil uygulama

Mobil Uygulama

Yönetişim Android ve iOS mobil uygulamaları ile online aidat ödeme, ekstre ve bakiye bilgileri, yönetimin sunduğu finansal raporlar, öneri-talep-şikayet sistemi gibi bir çok işlem her daim malik ve sakinlerin parmak ucundadır.

web sitesi

Web Sitesi

Yönetişim’in ücretsiz olarak sağladığı web sitesine internet bağlantısı olan her cihazdan kolayca ve güvenle ulaşabilir, tüm işlemlerinizi eksiksizce ve hızlıca yapabilirsiniz.

Bildirim - Bilgilendirme

eposta

SMS

Yönetişim’in dinamik SMS gönderme altyapısı ile her malik ve sakine onlar için özelleşmiş içerikler gönderin. Dilerseniz mesajlarınızı daha sonra hızlıca kullanabileceğiniz şablonlar olarak kaydedin. Otomatik SMS’ler tanımlayın, günü geldiğinde Yönetişim sizin için göndersin.

eposta

E-posta

İçeriğini tamamen sizin belirlediğiniz e-postalar ve şablonlar oluşturun. İster periyodik olarak otomatik, isterseniz de anlık bir şekilde kolayca gönderin.

mobil bildirim

Mobil Bildirim

Akıllı telefonlarına Yönetişim mobil uygulamalarını indirmiş malik ve sakinlere ücretsiz mobil bildirimler gönderin, görüntülenme durumlarını takip edin. Yönetişim ile her an üye iletişiminizi en üst düzeyde tutun.

web sitesi

Web Sitesi

Yönetişim ile içeriğini özgürce oluşturabileceğiniz tamamen ücretsiz bir web sitesine sahip olun. Duyurular, haberler, anketler, dosyalar, ya da ihtiyaç duyulan herhangi bir içeriği kolayca web sitenizde yayınlayın. Dilerseniz giriş yapmış kullanıcılara özel olarak oluşturabileceğiniz içeriklerle yalnızca kat malikleri ve sakinlerin eriştiğine emin olun.

Kullanıcı İlişkileri

öneri talep

Öneri-Talep-Şikayet

Kat malikleri veya sakinler mobil uygulama ya da web sitesi aracılığıyla her türlü öneri, talep veya şikayetini yönetime kolayca iletir. Yöneticiler tüm süreci ve iletişimi Yönetişim üzerinden yürütür ve raporlar.

anketler

Anketler

İçeriğini tamamen kendiniz belirlediğiniz özgün anketler üretin, web sitesi, SMS ya da telefon ile bu anketleri gerçekleştirin, sonuçlarını anında raporlayın ve yayınlayı

etkinlikler

Etkinlikler

Yönetimler, site sakinlerini ilgilendiren aktiviteler düzenleyip, bildirimlerini Yönetişim’in iletişim kanalları üzerinden paylaşabilir, arşivler oluşturabilir ve katılımcıların geri bildirimlerini toparlayabilir.

çoklu erişim

Tek Hesapla Çoklu Erişim

Yönetişim’de tüm apartman-sitelerdeki dairelerinize tek bir kullanıcı girişi ile rahatça erişebilirsiniz. Üstelik, finansal durumlarından müteselsil sorumlu olduğunuz kiracılarınızın durumunu da gözlemleyebilirsiniz.

YÖNETİM

FİNANS

İLETİŞİM

Yönetişim, bir profesyonel tesis yöneticisinin hayatını kolaylaştıran tüm imkanları sunar. Projelerinizin mevcut durumlarını ve yapılacak işlerinizi kuş bakışı bir görüş açısı ile gösterir, en temel verileri yönetici özetleri halinde sunar. Operasyonel yükünüzü en aza indirir, müşteri memnuniyetini arttırmanız için gerekli enstrümanları sağlar. Üst düzey destek hizmeti ve güvenli bir altyapı ile Yönetişim, bir çözüm ortağından çok daha fazlası.

Yönetişim

Sınırsız Kullanıcı

Şirket çalışanlarınız, yönetim ve denetim kurul üyeleri, temsilciler, tesis personelleri, avukat, müşavir, kat malikleri ve kiracılar gibi her rolü ve bu rollerde sınırsız kullanıcıyı Yönetişim’de tanımlayabilirsiniz.

Onay Mekanizması

İş akışlarına dayalı dinamik onaylama süreçleri oluşturulabilir, ister satın alma işlemleri, ister ödemeler, dilediğiniz alanda bu onay basamaklarını çalıştırabilirsiniz. Dilerseniz yönetim kurulu üyelerini bu süreçlere dahil edebilir, müşterilerinizi de yönetimin etkin bir parçası haline getirebilirsiniz.

Yetkilendirme

Yönetişim’de tanımlı tüm kullanıcılarınızın rollerinin sistemin içerisinde ulaşabilecekleri, görebilecekleri, düzenleyebilecekleri ya da hangi işlemleri yapıp hangilerini yapamayacaklarını kontrol etmek sizin elinizde.

Yönetici Özeti

Bir bakışta görmek isteyeceğiniz anlık borçlandırma-gelir-gider durumu, banka-kasa bakiyeleri, bağımsız bölüm borç-alacak tutarları gibi temel veriler elinizin altındadır. Yaklaşan ödemeler, iş takipleri, üye iletişimi gibi ana işleriniz de size hatırlatılır.

Raporlar

Tüm finansal, muhasebe, yönetimsel raporlama ihtiyaçlarına direk cevap verebilecek ya da çıktılarının istenilen şekilde özelleştirilebileceği Yönetişim raporlama modülü ile tek tıkla hatasız ve eksiksiz raporlar alabilirsiniz.

Dosyalar

İhtiyaç duyulabilecek ya da arşivlenmesi gereken tüm rapor, sözleşme, tapu, kontrat ya da resmi defterler ve belgeler Yönetişim bulut hizmetinde güvenle barındırılır ve ihtiyaç duyulduğunda hızlıca ulaşılabilir.

Yönetim Modülleri

Masraf Yönetimi

Yönetimini gerçekleştirdiğiniz tesislerin tüm giderlerini planlar, harcamaları belgeleriyle birlikte kaydedersiniz. Banka, kasa, bütçe, fatura, personel maaşı, iş avansı, firma ödemesi konularının yönetimi artık sizin için çok kolay ve şeffaf.

İşletme Projeleri

Aidat, yatırım vb. istediğiniz türde işletme bütçesi oluşturabilir, kalemleri yönetim planına uygun şekilde bağımsız bölümlere dağıtabilir, istisnalar uygulayabilirsiniz. Tek tuşla bütçeyi tahakkuk ve borç planına çevirebilir, tahsilat oranları ve her kalem için gerçekleşmeleri takip edebilirsiniz.

İş Takibi

Dilediğiniz kullanıcı özelinde farklılaşan ve görevlendirmenin oluşmasından sonlanmasına kadar tüm süreçlerin kontrol edilebildiği kapsamlı ve interaktif iş takibi modülü her adımda yardımcınızdır. İşlerinizi taslak olarak kaydedin, periyodik planlayın, hatırlatmalarını Yönetişim yapsın.

Denetim

İster finansal ister operasyonel, her işleyiş için düzenli ve özelleştirilebilir denetimler planlayabilirsiniz. Toplanan veriler ve sonuç raporları ile durumunuzu ve gelişiminizi takip edebilirsiniz.

Varlık Yönetimi

Yönettiğiniz tesislerdeki envanteri kayıt altına alın, planlı ve arızi bakımları yönetin, sarf malzeme ve demirbaş stok takibi yapın. Yönetişim ile yönettiğiniz projelere değer katın.

Diğer

Destek

Yönetişim deneyiminin her sürecinde kullanıcılar müşteri ilişkileri yönetimi ekibiyle telefon, e-posta ya da özel müşteri destek hattı üzerinden yaşanılan sorunlara hızlı ve kalıcı çözümler bulabilir.

Yedekleme

Bulut tabanlı bir yazılım olmasıyla Yönetişim’de saklanan tüm veriler kesintisiz hizmet sunmak için otomatik yedeklenerek güvenle depolanır.

Güvenlik

Tescilli sertifikasyonlar ve kalite akreditasyonları ile mevzuata uygun teknik alt yapısı sayesinde Yönetişim’de tüm süreçlerde kontrolün kullanıcıda olduğu hissedilir.

Yönetişim yönettiğiniz projelerde gerçekleştirdiğiniz finansal yönetimi kolaylaştıracak modüllerle donatılmıştır. Akıllı algoritmaları ile çoğu işlemi otomatik gerçekleştirir ya da size tek tıkla onaylayacak seviyeye kadar getirir. Finansal işlemlere ve takibe ayırmanız gereken vakti en aza indirip, müşterilerinize odaklanmanızı sağlar.. En güncel bilgiye en hızlı şekilde erişir, her zaman tutarlı ve anlaşılır raporlar sunarsınız.

Finans durum / aidat takibi

Malik - Sakin Ayrımı

Bağımsız bölüm sahipleri (malikler) ve kiracılar (sakinler), giriş-çıkış tarihlerine göre yaratılan ayrı hesaplarda takip edilir ve karışıklık yaşanmaz. Dilerseniz malikleriniz kendi kiracılarının durumlarını gözlemleyebilir.

Bağımsız Bölüm Geçmişi

Kat mülkiyetinin başlangıcından bugüne kadar tüm meskenlerin geçmiş kayıtlarını yönetin. Mülk satılırsa ya da kiracı değişirse bile verileriniz ayrı ayrı depolanır, her zaman elinizin altındadır.

Farklı Kalemlerde Borç-Tahsilat Takibi

Aidat, ısınma, avans, demirbaş vb. dilediğiniz kadar borçlandırma kalemi oluşturabilirsiniz. Tahsilatları dilediğiniz borç kalemleri ile ilişkilendirebilir, her bir borç kaleminin durumunu ayrıca görebilirsiniz.

İcra Takibi

Tutar ya da borç kalemi bazlı olarak vadesi geçmiş borçları filtreleyebilir, icra planlaması yapabilirsiniz. Avukata gönderilecek listelere tek tıkla ulaşır, icra takibi öncesi iletişimi kolayca yönetirsiniz. İcraya gönderilen borçlar ayrılır, güncel hesaplarla asla karışmaz.

Bütçe Gerçekleşme Takibi

İşletme projelerinizin tahsilat ve gerçekleşme durumunu her an takip edin, bütçe aşımı riski varsa erkenden görün. Tahsilatların bütçelerinizdeki hangi kalemlere harcandığını şeffafça paylaşın.

Borçlar

Aylık Isınma Faturaları Dağıtımı

Isınma ve yakıt faturalarınızı, sayaç okuma sonucunda oluşan tüketim verilerine göre bağımsız bölümlere mevzuata uygun şekilde kolayca dağıtabilirsiniz.

Gecikme Tazminatı

Güçlü bir algoritmaya sahip olan gecikme tazminatı hesaplama modülü ile zamanında ödenmeyen borçlara mevzuata uygun ve hatasız şekilde gecikme tazminatı işletilir. Geriye dönük düzenleme yapılsa bile veriler anlık olarak yeniden hesaplanır.

Borçlandırma Planlama

Yıllık ya da dönemsel planladığınız işletme bütçeleri sonucu bağımsız bölümlere yansıtılacak aylık borç tahakkukları günü geldiğinde otomatik olarak hesaplarına yansır.

Borç Düzenleme – Dağıtma

Geçmiş, güncel ya da gelecek dönemlerdeki borçlar için malikler ve sakinler ya da eski-yeni dönemler arasında borç düzenleme ve dağıtma işlemleriyle Yönetişim esnek ve hatasız bir çalışma alanı sunar.

Firma Borçlandırma

Finans altyapısı sadece malik, sakin ve bağımsız bölümlerin tahakkuk ve tahsilat ile sınırlı değildir. Yönetimlerin parasal ilişki içerisinde bulunduğu tüm firma ve üçüncü şahısların hesapları Yönetişim üzerinde ayrıca tutulur.

Tahsilat

Kredi Kartı ile Online Tahsilat

Dilerseniz anlaşmalı olduğunuz banka ile anlaştığınız koşullarda, dilerseniz de Yönetişim’in çözüm ortakları aracılığıyla online tahsilat yapabilirsiniz. Mülk sahipleri ve kiracılar borçlarını güvenli bir şekilde çevrimiçi olarak ödeyebilir, gerçekleşen ödeme sonrasında güncel bakiye ve ekstrelerine anında ulaşabilir.

EFT - Havale ile Tahsilat

Malik ve sakinlerin tüm bankalardan yönetimin hesabına gerçekleştirdiği para transferleri Yönetişim’in banka entegrasyonları sayesinde güncel olarak sisteme düşer. Yönetişim’in her malik ve sakine tanımladığı abone numarası belirtilerek yapılan işlemler, ek bir işlem yapmanıza gerek kalmadan otomatik olarak muhasebeleştirilir.

POS Cihazı ile Tahsilat

Yönetim ofislerinde bulunan POS cihazları üzerinden yapılan kredi kartı tahsilatları kolayca Yönetişim’e işlenir, bağımsız bölüm hesapları anında güncellenir, işleme ait makbuzlara tek tıkla ulaşılabilir.

İnternet Bankacılığı - Banka Gişesi ve ATM’den Tahsilat

Dilerseniz Yönetişim’in anlaşmalı olduğu bankalar ile arasındaki protokole uygun olarak üye borç-alacak bilgileri güncel olarak bankalar ile paylaşılır. Malik ve sakinler ister kendi mobil ve internet bankacılığı hesaplarından, ister banka gişelerinden, isterlerse de ATM’lerden güncel borç sorgulama ve ödeme gerçekleştirebilir.

Makbuzlar

Her borçlandırma ve tahsilat işleminin arkasında muhasebe entegrasyonu çalışarak otomatik makbuzlar oluşturulur. İhtiyacınıza göre bu evraklar özelleştirilebilir, tek tıkla site sakiniyle paylaşılabilir.

Aidat Dışı Gelirler

Boş görevli dairelerinin yönetim planına uygun şekilde kiralanması veya elde edilen reklam gelirleri gibi firma ya da üçüncü şahıslarla bağlantılı olan yönetim gelirleri Yönetişim’de ayrı hesaplar üzerinde tutulur ve hatasız olarak muhasebeleştirilir.

Hesaplar

Banka Entegrasyonu

Yönetişim’in gelişmiş finansal altyapısı ve sunduğu entegrasyonlar ile yönetimlerin banka hesaplarındaki tüm hareketler her daim güncel bir şekilde sisteme yansır.

Akıllı Eşleştirme

Banka entegrasyonlardan gelen veriler Yönetişim’de otomatik olarak kaydedilirken sistem bazı tanımlanamayan işlemlerin eşleştirilmesini ister. Akıllı yapısı ile Yönetişim olası en doğru eşleştirmeyi öneri olarak sunar, geriye tek tıkla onaylayıp işlemi tamamlamak kalır.

Kasa ve Bankalar

Farklı banka ya da şubelerdeki vadesiz ya da vadeli tüm hesaplar ile sabit veya sanal POS çözüm hesapları, günlük işlemlerde kullanılan nakit kasaları sınırsızca tanımlanabilir, ayrı ayrı takip edilir.

Muhasebe

Muhasebe Raporları

Mizan, bilanço, muavin dökümleri gibi muhasebe raporları tek düzen hesap planına uygun şekilde otomatik oluşturulur. İhtiyaca göre filtrelenebilir, tasarımı özelleştirilebilir, dışa aktarılabilir ya da çıktısı alınarak sunulabilir.

Otomatik Muhasebeleştirme

Benzersiz algoritmaları sayesinde Yönetişim’de gerçekleştirdiğiniz tüm işlemler; oluşturulduğunda, güncellendiğinde ya da silindiğinde Yönetişim otomatik olarak tüm işlemleri anlık olarak arka planda günceller. Yönetişim muhasebe sistemi her zaman tutarlı ve en güncel bilgiyi size sunar./p>

Resmi Defterler ve Belgeler

Müşteriniz yönetimlerin tutmakla mükellef oldukları tüm resmi defterler ve belgeler Yönetişim’de oluşturulabilir, içerikleri geliştirilebilir ve tek tıkla çıktısı alınıp raporlanabilir.

Yönetişim ile müşteri ilişkileri yönetimini en üst seviyede tutarsınız. SMS, e-posta, mobil uygulama bildirimleri ya da yönettiğiniz projelerin ücretsiz web sitelerinde yayınlayacağınız içerikler ile üyelere dilediğiniz gibi erişebilirsiniz. Gelişmiş şikayet yönetim sistemi ile sorunlardan en kısa zamanda haberdar olur, hemen müdahale edip geri bildirim yapabilirsiniz.

İletişim Kanalları

Mobil Uygulama

Yönetişim Android ve iOS mobil uygulamaları ile online aidat ödeme, ekstre ve bakiye bilgileri, sunduğunuz finansal raporlar, öneri-talep-şikayet sistemi gibi bir çok işlem her daim üyelerin parmak ucundadır.

Web Sitesi

Tüm kullanıcılar Yönetişim’in ücretsiz olarak sağladığı web sitelerine internet bağlantısı olan her cihazdan kolayca ve güvenle ulaşabilir, tüm işlemleri eksiksizce ve hızlıca yapabilir.

Bildirim - Bilgilendirme

SMS

Yönetişim’in dinamik SMS gönderme altyapısı ile her bağımsız bölüm ve üyeye onlar için özelleşmiş içerikler gönderin. Dilerseniz mesajlarınızı daha sonra hızlıca kullanabileceğiniz şablonlar olarak kaydedin. Otomatik SMS’ler tanımlayın, günü geldiğinde Yönetişim sizin için göndersin

E-posta

İçeriğini tamamen sizin belirlediğiniz e-postalar ve şablonlar oluşturun. İster periyodik olarak otomatik, isterseniz de anlık bir şekilde kolayca gönderin.

Mobil Bildirim

Akıllı telefonlarına Yönetişim mobil uygulamalarını indirmiş malik ve sakinlere ücretsiz mobil bildirimler gönderin, görüntülenme durumlarını takip edin. Yönetişim ile her an üye iletişiminizi en üst düzeyde tutun.

Web Sitesi

YYönetişim ile yönettiğiniz tüm tesisler, içeriğini özgürce oluşturabileceğiniz tamamen ücretsiz bir web sitesine sahip olur. Duyurular, haberler, anketler, dosyalar, ya da ihtiyaç duyulan herhangi bir içeriği kolayca bu web sitelerinde yayınlayın. Dilerseniz giriş yapmış kullanıcılara özel olarak oluşturabileceğiniz içeriklerle yalnızca üyelerin eriştiğine emin olun.

Kullanıcı İlişkileri

Öneri-Talep-Şikayet

Üyeleriniz mobil uygulama ya da web sitesi aracılığıyla her türlü öneri, talep veya şikayetini size kolayca iletir. Tüm süreci ve iletişimi Yönetişim üzerinden yürütür ve raporlarsınız.

Anketler

İçeriğini tamamen kendiniz belirlediğiniz özgün anketler üretin, web sitesi, SMS ya da telefon ile bu anketleri gerçekleştirin, sonuçlarını anında raporlayın ve yayınlayın.

Etkinlikler

Projelerinizde çeşitli aktiviteler düzenleyip, bildirimlerini Yönetişim’in iletişim kanalları üzerinden paylaşabilir, arşivler oluşturabilir ve katılımcıların geri bildirimlerini toplayabilirsiniz.

Tek Hesapla Çoklu Erişim

Yönetişim’de tek bir kullanıcı girişi ile yönettiğiniz tüm tesislere tek ekrandan ulaşabilirsiniz. Profesyonel tesis yöneticileri için özelleşmiş altyapısı sayesinde tüm portföyünüz parmağınızın ucunda.